• nybjtp2

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naon istilah pembayaran anjeun?

T / T 30% deposit, 70% saméméh kiriman.

2. Aya minimum urutan?

Sumuhun.Gumantung kana jenis produk.

3. ngaropéa

Nampa ngaropéa Logo, Warna & Paket.

4. OEM & ODM

20 taun pangalaman produsén & patén, tim profésional (desain & jualan & insinyur & produksi).

5. Pangiriman Time

45-50 poé sakali dikonfirmasi PPS.

6. Sertipikat

Rupa-rupa audit pabrik: ISO/Disney FAMA/BSCI/Universal Studio Audit.

7. Kontrol kualitas

Jalur Produksi Otomatis & Kontrol Kualitas Ketat.

8. Naha produk Weijun tiasa didaur ulang?

Sumuhun.
Kaulinan Weijun tiasa didaur ulang.Dina raraga ngaoptimalkeun recyclability, lolobana kaulinan urang diwangun ku komponén tunggal atawa misah, aranjeunna nuju dijieun tina bahan mono well-recyclable sarta aranjeunna nuju ditandaan ku Resin Identification Code (RIC) pikeun ngaoptimalkeun prosés asihan.Sapertos kitu, aranjeunna gampang didaur ulang kana bahan baku sekundér kualitatif.

9. Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun mariksa saméméh urutan?

Sumuhun, sampel bakal dikirim ka anjeun dina 3 poé gawé.

10. Fee sampel bisa refunded?

Leres, pikeun séri ODM, éta bakal ngabalikeun duit saatos konfirmasi pesenan.

11. Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik?

Enya, wilujeng sumping.
pabrik munggaran urang lokasina di Dongguan Guangdong.
Anu kadua aya di Ziyang Sichuan.